Skip to main content

CortoClinics

Een eigen behandelcentrum

CortoClinics is sinds 2018 de plek waar de visie van Nanne Kort werkelijkheid wordt. In dit hooggespecialiseerde centrum voor heup- en knieartrose gaan de nieuwste technologie en een persoonlijke aanpak hand in hand.

Heup- en knieartrose

CortoClinics specialiseert zich uitsluitend in artrose van heup en knie. Dat maakt het mogelijk om voortdurend op de hoogte te zijn van de laatste inzichten en ontwikkelingen op het gebied van knie- en heupprothesiologie.

Ondersteunende robotarm-technologie

Technologie in dienst van de cliënt; bij CortoClinics is dit zichtbaar in het gebruik van de MAKO robotarm. Deze robotarm helpt de orthopedisch chirurg een exacte plaatsing van heup- en knieprotheses te bereiken. Een exactere plaatsing zorgt voor minder restklachten, een sneller herstel en een langere levensduur van de prothese.

Persoonlijke benadering

Bij Cortoclinics zet Nanne Kort de cliënt centraal. De wens van de cliënt is leidend voor de behandeling: wat wil hij bereiken? Is dat realistisch? We gaan niet uit van vooraf vaststaande behandeltrajecten.  Tijdens het spreekuur is er ruim tijd om alle opties te bespreken. Orthopeed en cliënt komen zo samen tot de beste keuze voor een behandeling.